552305.jpg

Tässä seisoo Luca Bury, tämän Legacyn kantaisä. Luca perhetavoitteinen, elämäntoiveena kultavuosipäivän vietto. Hän pitää alusvaatteista ja treenatuista vartaloista. Inhokki on löyhkä.

Luonne:

S/S  5

U/M  3

L/T  8

V/L  2

M/K 7

 

552322.jpg

Tontin ostosta jääneillä rahoilla Luca sai rakennettua tämmöisen hökkelin. Taitaa vihreä olla ukkelin lempiväri :)

 

552331.jpg

Jottei aina tarvitsisi asua näin köyhästi, Luca päätti etsiä työpaikan. Suuripalkkaisin ura oli Armeija, joten miekkonen valitsi sen.

 

552316.jpg

Elämä alkoi käydä vähän kurjaksi kun ainoa ateriamahdollisuus oli ah-niin ihana purkkiherkku ja juttukaveri homeenvärinen vessanpönttö. Jostain täytyisi saada piristysruiske tähän kurjuuteen, mietti Luca.

 

552317.jpg

Niinpä yhtenä syksyisenä aamuna Luca tunki itsensä taksiin sateen vielä kastellessa hänen treenattuja pakaroitaan. Luca pyysi kuskia viemään hänet Kahvikoloon, sillä nimi kuulosti niin lämpöiseltä utuisen ilman keskellä. Ja ehkäpä sieltä löytyisi juttuseuraakin.

 

552329.jpg

Lucan astuessa ulos taksista hänen silmiinsä osui tämä melko kaunis baarineito, nimeltään Emmi Pernaja.

 

552327.jpg

Luca päätti tehdä vaikutuksen Emmiin tanssimalla miehistä heimotanssia lätäkössä. Myöhemmin hän vielä tilasi juomia Emmiltä flirttailen samalla hiukan. Nämä miehiset eleet taisivat toimia, sillä Emmi ja Luca ystävystyivät vielä samana päivänä.

 

552360.jpg   

Lucalle tuli kuitenkin nälkä lukuisista juomista huolimatta, ja koska yhteisötontit ovat kuuluisia ilmaisesta ruuasta, Luca päätti mennä syömään. Sillä aikaa hänen ihana Emminsä tarjoili juotavaa alaikäisille, oi kuinka ihana äitiehdokas Lucan lapsille :D

 

552326.jpg

Seuraavana yönä Luca näki unta kuinka hän pelastaisi Emmin vankilasta, eli siis baarista tarjoilijan hommista ja tarjoaisi hänelle ihanan elämän rouva Buryna.

 

552328.jpg

Koska Luca on toiminnan mies, hän päätti kutsua Emmin kylään heti herättyään.

 

552313.jpg

Odotellessaan Emmiä miekkonen keräsi hänelle perhosia. Perhoset kuvastivat Lucan mielestä Emmin sisäistä ja ulkoista kauneutta.

 

552362.jpg

Emmi oli onnellinen Lucan lemmenlurituksista ja perhosista, että pari vaihtoi ensisuudelman. Aaaw <3

 

552319.jpg

Luca oli niin rakastunut Emmiin ettei aikaillut vaan kysyi: Uuh beibi, muutatsä tänneh?

 

552365.jpg

Ja Emmihän muutti. Hänestä tuli tämän näköinen pienen tyylimuutoksen jälkeen. Emmin tavoite on suosio, muuta en hänestä muista.

 

552311.jpg

Emmi toi mukanaan 10 000 simeleonia, joilla remontoitiin talo.

 

552314.jpg

Pari päätti juhlistaa yhteisen elämän alkua testaamalla uutta sänkyä. (kylläpäs Lucan pää näyttää pieneltä :D)

 

552320.jpg

Ja lopuksi vielä tämmönen söpistely kuva :)

 

Tässä oli eka osa Buryjen tarinaa. Kommentointi on enemmän kuin sallitua, tikut ja pumpulit otetaan vastaan mielellään :)