561967.jpg

Emmi päätti hankkia töitä sotilaana, sillä hänen elämäntoiveenansa on tulla kenraaliksi. Hän saikin ylennyksen heti ensimmäisenä työpäivänä.

561976.jpg

Koska Luca oli kuullut huhuja siitä kuinka samalla työpaikalla työskentely voi kiristää parien välejä, hän irtisanoutui armeijasta ja hankki työn opetus-uralla. Se tuntui sopivalta työltä lapsirakkaalle miekkoselle. Tosin sitä se ei varmaan ollut sillä Luca sai potkut toisena työpäivänään urakysymyksen väärinvastauksen takia.

 

562004.jpg

Luca hieman masentui potkuista, mutta onneksi Emmi tiesi oivan keinon lohduttaa rakastaan. :D

 

562019.jpg

Lohdutuksen tuloksena oli myös toisenlaista mielihyvää, sillä Emmi huomasi olevansa raskaana. Luca oli innoissaan: "Siellä se masukkivauveli pyörähtelee, tulisit jo leikkimään isin kanssa".

 

561942.jpg

Seuraavana aamuna Luca päätti kihlata Emmin, eihän lapsen sukunimeksi haluttaisi Pernajaa. Emmi oli haltioissaan kun timantti kiilteli niin paljon :P Heti perään he menivät myös naimisiin, ilman suurempia seremonioita. Pääsyy yksinkertaiseen sormustenvaihtoon oli käyttövarojen suuruus, huimaavat 2 simeleonia.

 

562055.jpg

Raskaus aikana Emmin lempiharrastus oli maalaaminen. Hän tunsi olonsa luovaksi kun hänen vartalossaan oli nyt kahdet aivot.

561939.jpg

Neuvolasta saadussa vihossa painotettiin kuinka tärkeää hyvä hygienia on raskauden aikana, joten Emmi pesi kätensä aina kahteen kertaan vessassakäynnin jälkeen.

562077.jpg

Luca sai tehdä jatkuvasti ruokaa, sillä Emmin ruokahalu oli kyltymätön. Jääkaappi oli kokoajan tyhjänä.

562082.jpg

Emmin ehdoton ykkösherkku oli juustoleivät, hän hymyili aina kuin naantalin aurinko saadessaan niitä.

561948.jpg

Sitten koitti syksyn ensimmäinen päivä, ja Emmin synnytys käynnistyi. Hän oli juuri menossa pesemään käsiään, kun poltot kävivät sietämättömiksi. Emmi huusi tuskissaan ja kirosi kuinka näin paljon voi sattuakkin. "Vai muka äkkiä ulos leikkimään sinun kanssasi, saisi pysyä mahassa vielä seuraavat kymmenen vuotta", hän huusi vieressä kannustavalle Lucalle.

562098.jpg

Emmin ajatukset kuitenkin kaikkosivat kun hän sai syliinsä suloisen vauvansa. Luca vain haukkoi henkeään järkyttyneenä. "Rauhoituppas nyt kulta, saimme kauniin tyttären", Emmi sanoi rauhallisesti. Lucaa vähän hävetti kun juuri synnyttänyt nainen joutui rauhoittelemaan häntä, eikös sen pitäisi olla toisinpäin... No mutta jokatapauksessa, mustahiuksinen ja harmaa-vihersilmäinen tyttö sai nimekseen Meredith.

562112.jpg

Peitellessään tyttärensä kehtoon, Luca ja Emmi tunsivat itsensä koko maailman onnellisimmiksi simeiksi.

562120.jpg

Vauvan hoito ei kuitenkaan ollut pelkkää ruusuillatanssia ja Emmin hartiat olivat usein jumissa ja kipeänä.

562136.jpg 

Onneksi Lucalla oli aikaa hieroa rakastaan :)

562152.jpg

Yhtenä aamuna parin nauttiessa aamiasta, Emmi kertoi että he saisivat perheenlisäystä; hän odotti vauvaa. Molemmat olivat onnessaan.

562160.jpg

Päivät vierivät eteenpäin ja Meredithin oli aika kasvaa. Luca sai kunnian heittää hänet ylös kohti taaperuuden "iloja".

562173.jpg

Tälläinen tyllerö hänestä kasvoi.

Luonteeksi tuli seuraava:

Horoskooppi: Neitsyt

S/S 10

U/M 1

L/T 9

V/L 2

M/K 10

eli siis aikas siisti, toimelias ja kiltti.

562188.jpg

Mer päätettiin opettaa heti potalle, että hän osaisi sitten uuden vauvan tullessa käydä yksin pissalla. Onneksi Mer oli hyvin yhteistyöhaluinen ja pottailu sujui hienosti.

562209.jpg

Toinen raskaus oli paljon vaikeampi kuin Merin kanssa, ja Emmi heräsi yöllä monta kertaa painajaisiin. Hän pelkäsi jatkuvasti keskenmenoa, sillä oli saanut jo ennenaikaisia supistuksia.

562222.jpg

Luca ajatteli auttaa vaimoaan tekemällä juustoleipiä, mutta nekin paloivat jatkuvasti.

562231.jpg

Onneksi Mer sentään oli kiltti lapsi, ja jaksoi istua kehdossa maltillisesti kun vanhemmat tumpeloivat omiaan.

562244.jpg

"Koska se vauvi tulee leikkiin mun kaa?" uteli Mer. Emmi vaan naurahti että kyllä se kohta syntyy. Sitä hän todellakin toivoi, jatkuvassa stressissä eläminen kulutti hänen voimiaan.

561945.jpg

Onneksi lämpimät kylvyt auttoivat Emmiä rentoutumaan.

562257.jpg

Emmin tuskat muuttivat muotoaan pian kun synnytys alkoi. Tällä kertaa se sujui helpommin vaikeasta raskaudesta huolimatta.

562265.jpg

Perhe kasvoi tyttövauvan verran. Emmi oli todella onnellinen, vaikka Luca ei ehtinytkään tähän synnytykseen.

562267.jpg

Tämä vauveli ,joka on siskonsa täydellinen kopio, sai nimekseen Marissa.

562271.jpg

Meredith sai vihdoin toivomansa leikkikaverin. Tosin häntä vain nauratti kun vauva ei osannut muutakun makoilla ja katsella siskonsa leikkejä, vaikkakin seinä vaikutti kiinnostavammalta.

 

Tässä oli toinen osa :) Toivottavasti ainakin joku tykkää. Ja lisää kommentteja vaan. Pyytäkää linkitystä jos haluatte, niin voin linkittää.